T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Akşemsettin Ortaokulu

DAVUT GÜMÜŞ - OKUL MÜDÜRÜ

     1976 yılında Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesine bağlı Yeniköy köyünde doğdu. Eğitim hayatına; Yeniköy İlkokulu, 24. DSİ Bölge Ortaokulu, Bursa Mimar Sinan Anadolu ve Teknik Lisesi Makina bölümünden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi   Sınıf öğretmenliği  bölümünü Türkçe yan ile tamamladı.  2014 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi üzerine Yüksek Lisansını tamamladı. Halen  Eğitim Hayatına  Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünün ikinci sınıf öğrencisi ve ayrıca Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.

     2001 yılında Diyarbakır ın Eğil ilçesine  bağlı Sarmaşık Köyünde  öğretmenlik mesleğine başladı.  2004 -2010 yıllarında  Sur un Karabaş Köyündeki Şehit Oğuz Yenen İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak çalıştı. 2010-2011 yıllarında  Çüngüş YİBO ya müdür yardımcı olarak ataması yapıldı.  2011-2012 yıllarında Çermik ilçesine bağlı Kayagediği İlköğretim okulunda Müdür olarak çalıştı. 2012-2013 yıllarında Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Nuriye Ak İlköğretim okuluna Müdür Baş Yardımcısı olarak çalıştı . 2013-2015 yıllarında  Farabi Sağlık  Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılından bu yana Akşemsettin Ortaokulunda Müdür olarak görevine devam etmektedir.

     Milli Eğitimde çalıştığı  süre içerisinde farklı bir çok başarılarından dolayı Aylıkla Ödül , Taktir Belgesi ,farklı kurum amirlerinden Teşekkür belgeleri ile taltif edilmiştir.

     Kitap okumak ,sosyal projelerde görev almak ,sosyal ve sportif etkinlikleri organize etmek, tarihi ve doğal güzellikleri gezmek  keyif aldığı faaliyetlerdir.

     Evli ve üç çocuk babasıdır.